— ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  —
 

SUMMER SALADS

2018-07-01

Δροσερές ή ζεστές, πράσινες ή με πανδαισία λαχανικών, με ζυμαρικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα ή εμπλουτισμένες με τυρί, κρέας ή ψάρι, οι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας και συχνά, μπορούν να γίνουν από μόνες τους ένα χορταστικό κυρίως πιάτο.

Ιταλική παράδοση η φρέσκια πάστα, ειδικά στην περιοχή της Bologna όπου τα γεμιστά ζυμαρικά αποτελούν την αγαπημένη επιλογή τους.

Τα καλοκαιρινά λαχανικά μας στην πιο νόστιμη εκδοχή τους... Πώς θα τα κόψουμε, με τι θα τα αρωματίσουμε, πως θα τα μαρινάρουμε πριν τα ψήσουμε.

Το ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία πως το Ιταλικό ριζότο αποτελεί ένα γαστρονομικό "όχημα" που μπορεί να απογειώσει την μοναδικότητα ενός κεντρικού υλικού.

Τα τμήματα θα είναι κλειστά των 5 ατόμων. Κάντε την κράτηση σας και μόλις συμπληρωθούν τα τμήματα θα σας ενημερώσω για την ακριβή ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το κάθε μάθημα. Για την κράτησή σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε