Ο άνθρωπος πίσω από την ποδιά.


Πως να γλιτώσεις από την μαγειρική όταν έχεις μία εκπληκτική μαγείρισσα δίπλα σου κάθε μέρα.Από μικρός βοηθούσα το στρώσιμο του κυριακάτικου τραπεζιού και σε κάθε γιορτινό κάλεσμα με συγγενείς και φίλους.Η κυρία Μαρία άλλωστε φημίζεται για την φιλοξενία της,κάτι που κληρονόμησε και ο σεφ μας.Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να αναζητά άλλο επάγγελμα. Ήξερα από μικρός τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω.Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου συνταγή,το απόλυτο (πατατοαυγό που μαγείρευα με τον πατέρα μου),που ακόμα και σήμερα είναι ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά και μου ξυπνάνε παιδικές αναμνήσεις . Στα 18 μου (έμπειρος) πλέον από την κουζίνα της μαμάς,όταν ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την επαγγελματική κουζίνα ήταν κάτι άγνωστο τελικά για μένα.Εδώ υπήρχαν κανόνες,ιεραρχία και οργάνωση. Λέξεις άγνωστες για κάθε μάγειρα στην αρχή της καριέρας του και απόλυτες που πρέπει να σε ακολουθούν για να έχεις ένα λαμπρό μέλλον στην μαγειρική. 20 χρόνια μετά δουλεύοντας στις μεγαλύτερες και καλύτερες 5-άστερες ξενοδοχειακές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας απέκτησα την ανάλογη εμπειρία, ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόκληση.
Αυθόρμητος,χαρούμενος,ψύχραιμος αλλά και πεισματάρης,τελειομανής και επιδέξιος είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που με ακολουθούν για να πετυχαίνω τους στόχους μου και τη τελειότητα.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΑΓΑΠΗ&ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε